VIRGIL MAGUREANU: La CLUBUL POLITIC nu s-a rostit vreun cuvant in favoarea unui partid sau personalitati

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii, VIRGIL MAGUREANU, a declarat la iesirea de la reuniunea CLUBULUI POLITIC, desfasurata la Palatul Cotroceni, ca intrunirea nu a avut ca scop sprijinul pentru un partid politic sau pentru un candidat anume, ci a fost o discutie legata de necesitatea unei implicari mai ample a elitelor in politica.

“Nu s-a rostit nici un cuvant in favoarea unei formatiuni politice sau a unei personalitati si nici nu cred ca asta a fost rostul intalnirii”, a declarat VIRGIL MAGUREANU. Acesta a spus ca este un membru de data recenta al CLUBULUI POLITIC, for alcatuit in majoritate de oameni de afaceri romani.

Citeste si: Udrea se intalneste cu Basescu, in aceasta seara, la un dineu organizat la Palatul Cotroceni de Clubul Politic

“S-a insistat mult, iar asta ma bucura, ca elitele sa faca eforturi  sa intre in politica. A fost o reuniune placuta pe care o consider de bun augur pentru intrarea in politica a unor oameni de calibru (…) E bine ca politica romaneasca sa se improspeteze cu oameni noi, cu o greutate specifica mare in ce priveste posibilitatea lor de a participa la viata politica din Romania”, a precizat fostul director al SRI.

Presedintele TRAIAN BASESCU a participat, luni seara, la intalnirea anuala a CLUBULUI POLITIC, care a avut loc la Palatul Cotroceni. La reuniune a fost invitata si ELENA UDREA.

La eveniment au participat oameni de afaceri, politicieni, reprezentanti ai mediului academic, cultural si diplomatic.

Potrivit unor informatii din presa, au mai fost invitati la Cotroceni Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliul Concurentei, Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PDL, Manuela Mitrea, deputat PSD, Monica Macovei – membru al Parlamentului European, fost ministru al Justitiei si candidat independent la prezidentiale, Viorel Hrebenciuc, vicepresedinte al Camerei Deputatilor.

Citeste si: Udrea se intalneste cu Basescu, in aceasta seara, la un dineu organizat la Palatul Cotroceni de Clubul Politic

Premierul VICTOR PONTA a sustinut ca nu a fost invitat la intalnire si ca nici in situatia in care ar fi primit o invitatie nu ar fi onorat-o.

“Nu am fost invitat, dar si daca eram, nu ma duceam. Dar nu cunosc”, a spus premierul VICTOR PONTA, intrebat daca va participa la evenimentul de la Palatul Cotroceni.

Sursa foto: romaniatv.net