VIRGINIA RUZICI: SIMONA HALEP o va surprinde pe MARIA SARAPOVA

VIRGINIA RUZICI,  singura jucatoare din Romania care a ajuns in finala de la ROLAND GARROS (1978) inaintea SIMONEI HALEP, finala pe care a si castigat-o, a vorbit la postul de televiziune Dolce Sport despre finala feminina de sambata, dar si despre sansele pe care le are HALEP in fata MARIEI SARAPOVA.

VIRGINIA RUZICI care este si managerul SIMONEI HALEP a declarat pentru sursa citata ca era convinsa de faptul ca, la un moment dat, o alta jucatoare din Romania va ajunge in ultimul act al turneului de Grand Slam de la Paris.

“Este impresionanta SIMONA. Si-a gestionat bine nervozitatea pe parcursul turneului si a reusit sa castige fiecare meci in doua seturi. Stiam ca intr-o zi va ajunge in finala de la ROLAND GARROS si o alta romanca.

Citeste si: ESTE antrenorul SIMONEI HALEP sau MARIEI SARAPOVA? Fissette: Te va UCIDE! 

Pentru noi, romanii, este lucrul cel mai important, pentru ca am crescut pe zgura. La fel si SIMONA HALEP, desi ea se descurca foarte bine si pe alte suprafete.

Trebuie sa fie agresiva. Sa joace complet eliberata. Cred ca finala pierduta la Madrid ii va folosi in finala. SIMONA HALEP este mai proaspata decat MARIA SARAPOVA, care este favorita pe hartie a acestei finale.

Citeste si: ROLAND GARROS: Bucurestenii pot urmari FINALA in parcul Herastrau pe un ecran de mari dimensiuni 

Eu sunt convinsa ca SIMONA va juca cel mai bun tenis in finala si ne va surprinde”, a declarat VIRGINIA RUZICI la Dolce Sport.

Sursa foto: tv.eurosport.ro