VISEZI LA O PARTIDA DE SEX IN GRUP INCENDIARA? Care sunt AVANTAJELE SI DEZAVANTAJELE

Sexul in grup este o fantezie la care deseori se gandesc barbatii, chiar si femeile, dar putine cupluri ajung sa o puna in practica. Trebuie sa recunoastem ca sexul in grup intr-o relatie este doar pentru persoanele deschise la minte si care stiu foarte clar cum sa se comporte fara sa existe riscul unor situatii neplacute.

Iata cateva sfaturi pentru ca aceasta fantezie sa devina realitate.

Sexul in grup intr-o relatie: 5 sfaturi sa-ti convingi partenerul sa intre in joc

1. Comunica pe acest subiect cu partenerul de viata. Spune-i ca aceasta fantezie sexul in grup intr-o relatie vrei sa devina realitate, mai ales ca el face parte din fantezia ta. Cred ca il vei surprinde placut si il vei convinge sa o puneti in practica, constientizand ca el este nelipsit chiar si din fanteziile tale.

2. Trebuie sa stie cat de important este el pentru tine. Intr-o relatie totul este posibil, daca exista iubire, respect si incredere. Nici unul dintre parteneri nu-i poate refuza celuilant vreo placere, atata timp cat nu au nimic de ascuns unul fata de celalalt.

3. Fa sa para totul nou pentru amandoi. Aceasta fantezie sexul in grup intr-o relatie nu este usor de pus in practica, mai ales ca trebuie sa mai aduceti pe cineva in intimitatea relatiei. Te-ai putea gandi sa-i propui ceva ce nu ai mai incercat niciodata cum ar fi sexul in grup si ca vrei sa experimentati impreuna.

4. Alege o prietena care sa ii placa si lui. Trebuie sa pleci de la premisa ca sexul in grup intr-o relatie trebuie sa fie placut pentru toti cei care participa. Este foarte important ca a treia persoana sa va placa la amandoi.

5. Pregateste atmosfera. Ca sa-ti convingi partenerul sa i-a parte la sexul in grup intr-o relatie alaturi de noua voastra prietena, ambianta trebuie sa fie cat mai senzuala si prietenoasa. Inceputul preludiului poate consta chiar in crearea ambiantei  impreuna cu noua prietena.

CITESTE SI: FACI SEX DE LA PRIMA INTALNIRE? IATA DE CE ESTE FOARTE BINE

Sexul in grup intr-o relatie: 3 avantaje

1. Va poate condimenta viata sexuala. In momentul in care aveti o relatie stabila si de lunga durata, sexul in grup intr-o relatie va poate scoate din rutina si sa va reaprinda dorinta de a face sex, insa nu trebuie sa fie o practica constanta.

2. Puteti sa vorbiti despre cea ce vreti sa experimentati. Daca vreti sa participati la o partida de sex in grup si aveti asteptari diferite,puteti sa discutati pentru a ajunge la un compromis si in acest fel sa stiti cum vreti sa fiti satisfacuti.

3. Indeplinirea fanteziei. Sexul in grup intr-o relatie are marele avantaj ca iti poate indeplinii o fantezie, daca ai visat  de multa vreme la asa ceva.

Sexul in grup intr-o relatie: 3 dezavantaje

1. Gelozia. Exista posibilitatea ca in momentul in care nu exista incredere intre parteneri si nu sunt stabilite de la inceput niste reguli sa apara gelozia. Cand faceti sex in grup intr-o relatie partenerii trebuie sa aiba deplina incredere unul in altul.

2. Sa se destrame relatia. Cand sunteti intr-o relatie serioasa, sexul in grup implica un partener nou pentru amandoi si in aceasta situatie trebuie sa va asumati toate riscurile sentimentale alaturi de persoana iubita. Chiar daca sunteti maturi emotional, exista posibilitatea ca unul dintre voi sa se indragosteasca de noul partener si sa-si doreasca sa ramana impreuna.

CITESTE SI: SI EI SUFERA! Cu ce TRAUME raman BARBATII care au fost INSELATI

3. Sa contactati boli cu transmitere sexuala. Folosirea prezervativului este obligatorie cand aduceti o persoana noua in relatia de cuplu si trebuie schimbat dupa fiecare penetrare pentru a proteja sanatatea tuturor celor implicati. Riscul de a contacta o boala cu transmitere sexuala este mare si din acest motiv protectia este foarte importanta cand acceptati sa faceti sex in grup intr-o relatie.

Sursa text www.lifestyle.bzi.ro