VISUL unui baietel de 7 ani a fost implinit: parada LAMBORGHINI de ziua lui. VIDEO

Orice este posibil atunci cand crezi in asta! Exact asa si-a spus si un tata, care a cerut ajutorul pe Facebook unui club al pasionatilor de LAMBORGHINI din Los Angeles pentru ca VISUL fiului lui sa se implineasca!

“Salut, sper ca cineva cu inima mare sa ma poata ajuta”, a scris tatal lui Jacob pe pagina de Facebook a clubului LAMBORGHINI. “Fiul meu implineste 7 ani pe 20 aprilie si organizam o mica petrecere pentru el. Este un fanatic LAMBORGHINI. Invata bine la scoala, asa ca i-am oferit cate 10 dolari pe care vrea sa ii economiseasca pentru a-si cumpara un LAMBORGHINI.

Citeste si: LAMBORGHINI GALLARDO EDITIE SPECIALA, FACUT PRAF IN MALAEZIA. ERAU DOAR 20 DE EXEMPLARE IN LUME. FOTO

Pana acum, visul sau m-a costat 400 de dolari. Stiu ca ar fi un vis implinit pentru el sa poata urca intr-un LAMBORGHINI sau sa fie putin plimbat intr-unul. (…) Exista printre voi posesori de LAMBORGHINI care ar dori sa faca un copil de 7 ani sa creada in vise?”, este mesajul emotionant al tatalui lui Jacob.

Dorinta micutului expusa de tata nu a ramas fara ecou, scrie dailycaller.com. Astfel ca de ziua lui, strada adormita pe care locuieste Jacob a fost trezita la viata de o intreaga flota de supercaruri LAMBORGHINI. La vederea bolizilor de lux, baietelul a sarit in sus de bucurie, nevenindu-i sa creada ce vede in fata ochilor.

Jacob a fost invitat sa urce intr-un LAMBORGHINI AVENTADOR pentru o tura de cartier. Intregul moment a fost filmat si urcat pe YouTube.

VIDEO ULUITOR. MOMENTUL IN CARE UN LAMBORGHINI AVENTADOR ISI IA ZBORUL IN CENTRUL LONDREI

Sursa foto si video: dailycaller.com, youtube.com