VITALI KLICIKO candideaza la sefia Kievului

Fostul campion la box VITALI KLICIKO, care in martie a renuntat sa candideze la alegerile prezidentiale din Ucraina, si-a prezentat, vineri, CANDIDATURA pentru functia de PRIMAR al Kievului, relateaza agentia Interfax.

Comisia electorala a orasului Kiev a anuntat ca a inregistrat CANDIDATURA liderului partidului Udar, VITALI KLICIKO, pentru FUNCTIA DE PRIMAR al capitalei UCRAINEI.

Citeste si: ARSENI IATENIUK: RUSIA VREA SA PROVOACE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL

“Scopul nostru este de a realiza dorintele locuitorilor din Kiev”, a declarat KLICIKO, potrivit sursei citate de Mediafax, dupa ce si-a depus candidatura la ALEGERILE MUNICIPALE, care vor avea loc odata cu cele prezidentiale, la 25 mai.

El a mentionat ca, in prezent, Kievul se confrunta cu probleme grave, iar interesele locuitorilor “sunt ignorate”.

Potrivit lui KLICIKO, Kievul are un mare potential si toate reformele care trebuie sa fie realizate in Ucraina trebuie sa inceapa anume in capitala.

Citeste si: MARTURII DIN INFERN: JURNALISTUL AMERICAN RETINUT DE PRORUSI POVESTESTE CE I-AU FACUT RAPITORII

Conform unor sondaje realizate la inceputul lui aprilie de Centrul de cercetare Razumkov din Kiev, 52,5 la suta dintre locuitorii capitalei ucrainene ar vota pentru CANDIDATURA LUI KLICIKO la alegerile municipale.

Fost CAMPION la box si unul dintre liderii miscarii proeuropene din Ucraina, KLICIKO a anuntat, la 29 martie, ca renunta la a se prezenta la alegerile prezidentiale din 25 mai si il va sprijini pe miliardarul Petro Porosenko.

Sursa foto: news.kievukraine.info