Vitalie Proca va fi judecat separat de fratii Mararu

Vitalie Proca, asasinul platit care a impuscat in noiembrie trecut un barbat in cartierul Vitan din Capitala la comanda fratilor Razvan si Bogdan Mararu, va fi judecat separat de acestia deoarece se afla in custodia autoritatilor din Rusia.

Vitalie Proca l-a impuscat in piept si in cap pe Razvan Isaila pe care l-a confundat cu Dumitru “Puiu” Mironescu, cel care era de fapt barbatul pe care trebuia sa-l ucida din ordinul fratilor Mararu. Razvan Isaila a fost ulterior salvat de medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Vitalie Proca a fost arestat pe 6 februarie de autoritatile din Rusia in baza mandatului emis pe 18 ianuarie de Tribunalul Bucuresti. Proca este cautat si de Scotland Yard pentru tentativa de omor asupra bancherului rus German Gorbuntov pe care l-a impuscat de sase ori pe o strada din Londra.

Dumitru “Puiu” Mironescu a fost acuzat ca a comandat asasinarea lui Bogdan Mararu, fiind trimis in judecata de procurorii DIICOT, alaturi de cinci persoane care in noaptea de 10 spre 11 ianuarie au pus un dispozitiv exploziv sub masina lui Mararu.

In 14 noiembrie 2010, fratele lui Bogdan si Razvan Mararu, Gheorghita, lider al lumii interlope nemtene, a fost ucis intr-o cafenea din Piatra Neamt, iar asasinarea acestuia a generat ample dezvaluiri care au provocat cel mai mare scandal din Ministerul de Interne, soldat cu destituirea sefului Politiei Romane Petre Toba si a secretarului de stat Dan Fatuloiu.

Sursa foto: adevarul.ro