Viviane Reding, pradata de hoti in centrul Londrei

Vicepresedintele Comisiei Europene, Viviane Reding, a ramas fara bagaje, in timp ce participa la o dezbatere in centrul Londrei.

Bagajele comisarului european Viviane Reading au fost furate din masina oficiala a oficialului, aceasta declarand ca a ramas fara haine, bijuterii, trusa de machiaj, precum si o placinta taraneasca pe care tocmai o cumparase. „Va fi dificil sa inlocuiesc hainele, bijuteriile si machiajul. Cerceii mei au fost fotografiati in lumea intreaga. Poate nu sunt de valoare, dar sunt originali si usor de recunoscut. Persoana care ii va purta ar trebui sa fie atenta… Este prima data cand mi se fura bagajul si am calatorit in toata lumea. Din fericire, mi-au lasat actele”, a declarat Viviane Reding, conform Mediafax.

Citeste si: Viviane Reding: Invazia strainilor este un mit populist raspandit de politicieni in Marea Britanie pentru a distrage atentia 

Conform politiei din Londra, Marea Britanie, greseala ii apartine comisarului european Viviane Reding, deoarece masina sa a fost lasata descuiata si cu geamul deschis.

Sursa foto: libertatea.ro