Vlad Chiriches a marcat un gol superb in Premier League

Vlad Chiriches, capitanul echipei nationale a Romaniei, a reusit sa sparga gheata in Premier League, marcand un gol fabulos pentru Tottenham Hotspur. Chiriches a inscris primul sau gol in Anglia cu un sut bomba de la 25 de metri, mingea intrand in poarta pe la coltul scurt, nu inainte sa ciupeasca una dintre bare.

Tottenham se afla intr-o situatie nu tocmai buna in momentul in care a iesit la rampa Vlad Chiriches, echipa antrenata de portughezul Villas Boas fiind condusa cu 1-0.

Balonul a fost respins neglijent de defensiva lui Fulham iar Chiriches a sutat, cu sete, de la 25 de metri, fara preluare, la firul ierbii. Mingea a sters bara portii unul Stekelenburg care nu a putut decat sa o urmareasca intrand in plasa.

Pe marginea terenului, managerul Andre Villas-Boas a explodat la golul romanului. Fanii lui Tottenham au avut si ei reactii extraordinare in mediul online.

“Oh, Dumnezeule, ce gol!”, “Wow, de unde a venit golul asta superb?” sau “Vlad e o bestie!” sunt cateva din reactiile englezilor.

Tottenham Hotspur a obtinut o victorie pretioasa pe terenul lui Fulham, la 10 minute dupa golul lui Chiriches, Holtby punctand si el si aducand toate punctele pe White Hart Lane. Spurs s-a impus cu scorul de 2-1.

Sursa foto: dailymail.co.uk