Vlad Chiriches este dorit de AS Roma / FOTO

Vlad Chiriches, fundasul echipei Steaua Bucuresti, este unul dintre fotbalistii campioanei care si-a exprimat dorinta de a evolua in strainatate. Chiri nu duce lipsa de oferte, ultima sosita pe adresa jucatorii gruparii din Ghencea fiind din partea gruparii italiene AS Roma.

Vlad Chiriches este unul dintre cei mai bine cotati jucatori din Liga I, ultima echipa care s-a inscris in cursa pentru semnatura fundasului central fiind AS Roma, italienii oferind suma de 6,5 milioane de euro in schimbul sau, conform declaratiilor facute de fostul impresar Giovani Becali si a informatiilor din presa italiana (foto text).

Totusi, intre oferta romanilor si suma ceruta de oficialii din Ghencea pentru Vlad Chiriches este o diferenta de 1,5 milioane de euro, iar Mihai Stoica si compania nu par dispusi sa mai reduca din pretentii tinand cont de valoarea fotbalistului, dar si de faptul ca, o data cu incarcerarea lui Gigi Becali, Steaua trebuie sa incerce sa se autofinanteze.

Un alt motiv pentru care acest transfer ar putea ramane in stadiul incipient este legat de faptul ca antrenorul Laurentiu Reghecampf a declarat ca a incercat sa-si convinga elevii sa puna umarul la calificarea ros-albastrilor in grupele Ligii Campionilor, apoi acestia sunt liberi sa se transfere unde vor.

Sursa foto: gandul.info