VLAD CHIRICHES este dorit de CHELSEA LONDRA

Internationalul roman VLAD CHIRICHES de la formatia londoneza TOTTENHAM HOTSPUR este dorit de concitadina CHELSEA LONDRA, informeaza Football Direct News.

Potrivit sursei citate, tehnicianul portughez al “Pensionarilor”, JOSE MOURINHO, l-a urmarit cu atentie pe fundasul roman inca din perioada cand acesta evolua in tricoul ros-albastru al STELEI BUCURESTI si a ramas impresionat de calitatile fizice ale lui CHIRICHES.

Citeste si: Vlad Chiriches, dorit de Borussia Dortmund !

JOSE MOURINHO a continuat sa-l monitorizeze pe capitanul echipei nationale a Romaniei si in cele 23 de partide pe care VLAD CHIRICHES le-a disputat pentru TOTTENHAM HOTSPUR in sezonul in curs si este convins ca romanul poate fi inlocuitorul lui JOHN TERRY. Acesta din urma isi incheie contractul cu CHELSEA LONDRA in aceasta vara si, cel putin pentru moment, nu a fost chemat la negocieri de catre oficialii londonezilor.

Citeste si: Vlad Chiriches a revenit la antrenamente. Va juca la echipa a doua 

Totodata presa insulara scrie ca VLAD CHIRICHES este urmarit si de olandezii de la AJAX AMSTERDAM, antrenorul FRANCK de BOER dorindu-l pe roman sub comanda sa. Oficialii “lancierilor” au fost impresionati la randul lor de prestatia reusita de CHIRICHES in meciul dintre STEAUA si AJAX din EUROPA LEAGUE, atunci cand fundasul roman a reusit sa si inscrie un gol superb in poarta olandeza.

Sursa foto: telegraph.co.uk