Vlad Chiriches este dorit de unul dintre cele mai mari cluburi din lume. FOTO

Pana in momentul accidentarii la spate, Vlad Chiriches a fost unul dintre titularii incontestabili ai apararii londonezilor de la Tottenham Hotspur, evolutiile internationalului roman atragand interesul unor nume grele din fotbalul mondial.

Conform presei din Marea Britanie, fundasul central de la Spurs este vazut de tehnicianul David Moyes de la Manchester United drept jucatorul care poate pune, decisiv, umarul la redresarea apararii atat de incercate in acest sezon a “diavolilor”.

Vlad Chiriches este dorit de United, mutare care s-ar putea face la vara, conform jurnalistilor de la Football News.  Sursa citata noteaza faptul ca Rio Ferdinand (35 de ani) si Nemanja Vidic (32) sunt pe picior de plecare, niciunul dintre ei nemaifiind dorit de managerul David Moyes.

Chiriches, in varsta de 24 de ani, este un jucator de viitor care poate deveni o piesa importanta in reconstructia lui Manchester United, gruparea de pe „Old Trafford” fiind dispusa sa bage mana adanc in buzunar pentru a-si asigura serviciile capitanului echipei nationale a Romaniei.

Sursa foto: dailymail.co.uk, football news