Vlad Chiriches s-a accidentat si va pierde urmatoarele meciuri ale lui Tottenham

Fundasul roman Vlad Chiriches va pierde cel putin urmatoarele doua partide ale echipei sale, Tottenham Hotspur, din cauza unei accidentari.

Capitanul nationalei Romaniei, Vlad Chiriches, si fundasul celor de la Tottenham Hotspur a ratat ultimul meci al gruparii din Premier League (2-1 cu Sunderland) din cauza unei accidentari suferite la genunchi. Presa din Anglia anunta luni ca fundasul roman va rata cu siguranta si urmatorul meci al londonezilor, de joi, cu Anzhi, in Europa League, scrie ziare.com. Mai mult, Chiriches ar putea sa partida si partida din weekendul ce urmeaza, cu Liverpool.

Revenirea lui Vlad Chiriches pe gazon este prevazuta pentru meciul cu West Ham, programata pe 18 decembrie in Cupa Ligii, dar jurnalistii britanici scriu ca nu s-ar mira daca Vlad Chiriches va fi fortat contra celor de la Liverpool, avand in vedere importanta meciului.

Chiriches, transferat de Tottenham Hotspur de la Steaua anul acesta, s-a impus rapid in primul 11 al gruparii engleze, fiind unul dintre cei mai apreciati jucatori de catre fanii echipei. El a mai avut parte de o accidentare de cand se afla la Tottenham, atunci cand si-a fracturat nasul.

Sursa foto: sport.ro