VLAD OPREA, primarul din SINAIA, trimis in judecata de DNA

PRIMARUL statiunii SINAIA, VLAD OPREA, a fost trimis in judecata, marti, de procurorii DNA PLOIESTI pentru ABUZ in SERVICIU, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, alaturi de Ruxandra Popescu, judecatoare la Judecatoria Sinaia, si de Beatrice Eugenia Radulescu, secretar al orasului Sinaia.

VLAD OPREA este acuzat ca, in calitate de primar, a incalcat prevederile Legii privind administratia publica locala prin nesocotirea hotararilor Consiliului Local care stabileau foarte clar conditiile in care se puteau instraina, in anumite situatii, terenuri aflate in litigiu intre PRIMARIA SINAIA si alte persoane, arata DNA, intr-un comunicat.

CITESTE SI: PRIMARUL DIN SINAIA, VLAD OPREA, PLASAT SUB CONTROL JUDICIAR. UPDATE

VLAD OPREA este acuzat ca, in calitate de primar, a incalcat prevederile Legii privind administratia publica locala prin nesocotirea hotararilor Consiliului Local care stabileau foarte clar conditiile in care se puteau instraina, in anumite situatii, terenuri aflate in litigiu intre Primaria Sinaia si alte persoane.

VLAD OPREA (PNL) candideaza, luna viitoare, pentru un nou mandat, al patrulea, de primar al statiunii SINAIA.

Ruxandra Popescu, judecatoare la Judecatoria Sinaia, este acuzata de luare de mita si abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, iar Beatrice Eugenia Radulescu, secretar al orasului Sinaia, este acuzata de complicitate la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Toti cei trei inculpati se afla sub control judiciar. Dosarul a fost inaintat spre judecare Curtii de Apel Ploiesti, cu propunerea de a se mentine masurile preventive si asiguratorii dispuse in cauza.

Sursa foto: realitatea