Vlad, sezon 4. Astăzi debutează ultimul sezon al îndrăgitului serial de la Pro Tv

Ce se va întâmpla în primul episod

Serialul Vlad revine, luni seară la Pro Tv, cu sezonul 4, ultimul al filmului regizat de Jesus del Cerro. Vlad este primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, produs și difuzat de postul din Pache Protopopescu, și este o adaptare a serialului turcesc Ezel.

Povestea lui Vlad Pop se va termina în următoarele luni și toată lumea așteaptă să afle deznodământul. Primul episod din sezonul patru se difuzează chiar în această seară și este plin de suspans.

Finalul sezonului 3 l-a adus pe Vlad, personajul principal, într-o situație total neașteptată. Chiar înaintea unei întâlniri care i-ar fi putut schimba destinul, Vlad a fost prins de poliție și încătușat pentru a fi dus la secție. ”Sper să am atâtea întrebări pentru câte răspunsuri dețineți dumneavoastră”, i-a spus procurorul Toteanu, personaj interpretat de Marius Manole, însă ”cine ești?”, pare a fi cea mai importantă. Ce va răspunde Vlad și ce ași are procurorul în mânecă care îi va spune ”Eu știu cine ești, domnule Pop”, descoperim în câteva ore.

”Șandramaua se clatină. E timpul să dispărem toți 3”, a fost mesajul pe care Cezar l-a transmis Deliei și Iuliei înainte de întâlnirea cu Iordache din finalul sezonului. În acestă seară, confruntarea este tot mai dură, iar fuga pare o armă prea mică în fața morții. ”Vreau să omor ceea ce reprezinți tu”, îi va spune Iordache unuia dintre ei. Cine va simți fiorul unei împușcături și cum se va încheia urmărirea dură din pădure, vedem curând.

Nici în casa familiei Anuței nu este liniște. Răzvan este decis să afle cine a răpit-o pe Maria și Petre se pregătește pentru a-și apăra familia de alte atacuri. O vizită surpriză a Elizei și Matei care vor să rămână peste noapte va crește și mai mult starea de neliniște din casă. În special după ce Maria va simți că Eliza este tot mai aproape de descoperirea adevărului: ”Tu ești mama lui. Dacă Adrian e viu, tu ar trebui să știi asta”. În pușcărie, Nela și Leo au parte de primele neînțelegeri, iar Carla și Ivana găsesc locul perfect în care se pot ascunde departe de ochii celor care le caută. Poveștile se complică. Planurile de răzbunare par tot mai dificil de dus la capăt. Cine va reuși să depășească obstacolele și cine se va împiedica pe drum, dar și ce alte pericole îl pândesc pe Vlad vom începe să aflăm din această seară de la ora 21.30!

Sursa foto: pro tv