VLAD VOICULESCU: LEGEA VACCINARII va fi ASUMATA de GUVERN

Legea vaccinarii va fi asumata de intregul guvern a declarat ministrul sanatatii, Vlad Voiculescu, in emisiunea “In fata ta”, difuzata de postul de televiziune Digi24. Ministrul a adaugat ca, in opinia sa, cei care refuza sa isi vaccineze copiii trebuie cel putin sa se informeze bine inainte de a lua aceasta decizie.

“Sustin vaccinarea si sustin importanta vaccinurilor. Avem legea vaccinarii, pe care o avem in pregatire si care o sa fie disponibila public in urmatoarele saptamani. Va voi putea spune decizia pe care a luat-o Guvernul in integralitatea sa. Cu siguranta e o decizie pe care trebuie sa ne-o asumam ca Guvern”, a declarat Voiculescu.

Intrebat daca sustine obligativitatea vaccinarilor, el a raspuns: “Pozitia mea e urmatoarea: trebuie cel putin sa iei o decizie informata, daca nu vrei sa iti vaccinezi copilul, minimul pe care ti-l poate cere statul este sa iei o decizie informata, sa fii dispus sa iei toate informatiile despre riscurile si beneficiile vaccinurilor si sa iei o decizie informata”. Vlad Voiculescu a adaugat ca daca ar fi vorba despre propriul copil si l-as vaccina cu siguranta.

Sursa foto: captura video