Vladimir Kliciko vs. Alexander Povetkin, ora 20 / Lupta pentru titlurile mondiale la categoria grea

Vladimir Kliciko si Alexander Povetkin se vor lupta diseara, de la ora 20, pe stadionul Olympic din Moscova, cu titlurile mondiale la categoria grea la box pe masa.

Toti iubitorii box-ului asteapta diseara cu sufletul la gura una dintre cele mai tari confruntari din ultima vreme. La Moscova, intr-o partida in care se pun in joc sase centuri mondiale la categoria grea, se vor lupta Vladimir Kliciko si Alexander Povetkin. Kliciko, care are 60 victorii, din care 51 prin KO si trei infrangeri, este convins ca nu are cum sa nu se impuna in fata adversarului sau: “Credeti-ma, voi face totul pentru victorie”, a declarat Vladimir Kliciko.

De cealalta parte, Alexander Povetkin (26-0, 18 KO palmares la profesionisti) nu a dorit sa vorbeasca despre confruntarea cu Vladimir. Acesta a precizat ca este pregatit pentru meci: “Nu e nevoie de prea multe cuvinte. As putea spune ca-l voi termina sau orice altceva, dar vom vedea sambata ce se va intampla.”

Vladimir Kliciko, 37 ani, detine centurile WBA, WBO, IBO, IBF si Ring la categoria grea, in timp ce Alexander Povetkin, 33 ani, este detinatorul centurii WBA regular.

Sursa foto: bzi.ro