VLADIMIR KLITSCHKO SPULBERAT DE ANTHONY JOSHUA in RUNDA A 11-A – VIDEO

VLADIMIR KLITSCHKO a fost TORPILAT sambata seara de ANTHONY JOSHUA in cea mai asteptata lupta a anului din boxul profesionist. Pe stadionul Wembley din Londra, in fata a 90.000 de spectatori, britanicul ANTHONY JOSHUA l-a facut KO pe ucraineanul  VLADIMIR KLITSCHKO in runda a 11-a.

Favoritul Joshua si outsiderul VLADIMIR KLITSCHKO au oferit o meci superb, demn de cel mai asteptat eveniment al anului in lumea boxului. Asa cum era de asteptat, britanicul, cu 5 kg mai greu decat adversarul sau, a dominat inceputul luptei si a reusit sa-l trimita la podea in runda a 4-a pe pugilistul ajuns la 41 de ani. VLADIMIR KLITSCHKO s-a ridicat, insa, si a avut un raspuns pe masura.

In runda a 5-a, ANTHONY JOSHUA a fost surprins cu o lovitura de dreapta si a fost numarat. S-a ridicat insa si el inainte ca arbitrul sa ajunga la 10, iar lupta a continuat. Cei doi si-au impartit pumni grei in urmatoarele runde, iar scorul era egal, 94-94, inaintea ultimelor doua runde. A venit insa runda cu numarul 11, una in care VLADIMIR KLITSCHKO a fost pur si simplu spulberat de ANTHONY JOSHUA. Stanga-dreapta-uppercut, iar ucraineanul a fost trimis de doua ori la podea, inainte ca arbitrul sa opreasca lupta!

E cea de-a 19-a victorie pentru ANTHONY JOSHUA, in varsta de 27 de ani, din tot atatea partide la profesionisti, toate castigate inainte de limita. De partea cealalta, VLADIMIR KLITSCHKO se afla la cea de-a doua infrangere consecutiva si a 5-a din cariera.

Sursa foto: sport