VLADIMIR PUTIN a criticat-o pe CONCHITA WURST

VLADIMIR PUTIN, presedintele Federatiei Ruse, a criticat-o pe CONCHITA WURST, transsexualul austriac care a castigat Eurovision 2014, catalogand drept AGRESIVA maniera prin artistul care isi exprima sexualitatea, informeaza The Telegraph.

”Biblia vorbeste despre cele doua genuri, barbat si femeie, iar principalul scop al uniunii dintre ei este sa se inmulteasca. Pentru noi, este important sa reafirmam valorile traditionale. Eu sunt foarte liberal, oamenii au dreptul sa isi traiasca viata asa cum vor, dar nu trebuie sa fie agresivi si sa faca un show din asta”, a declarat VLADIMIR PUTIN in timpul unui eveniment desfasurat la Sankt Petersburg.

Citeste si: Vladimir Putin: Homosexualii si lesbienele sunt bineveniti la Jocurile Olimpice de la Soci

Cu putin timp inaintea finalei Eurovision 2014, 15.000 de conservatori din Federatia Rusa au semnat o petitie pentru interzicerea dreptului CONCHITEI WURT de a participa la concurs, acuzand-o ca ii expune pe copii la ”SODOMIE”.

Biserica Ortodoxa Rusa a descris-o pe CONCHITA WURST ca pe o ”ABOMINATIE” si a spus ca victoria sa reprezinta ”un pas spre respingerea identitatii Crestine din cultura europeana”.

Citeste si: EUROVISION 2014: Conchita Wurst, de la CRITICI dure la ADMIRATIE internationala 

Dupa castigarea Eurovisionului, CONCHITA WURST i-a transmis un mesaj presedintelui rus: ”Nu stiu daca VLADIMIR PUTIN se uita, insa, daca da, cred ca am spus-o deja foarte clar. Suntem de neoprit!”. 

Sursa foto: hintmag.com