VLADIMIR PUTIN a decorat peste 300 de voluntari care au ajutat la anexarea PENINSULEI CRIMEEA

vladimir putin acuza, presedinte rusia, occidentul acuzat, criza ucraina, interviu presa egipteana, vizita la cairo

VLADIMIR PUTIN, presedintele Rusiei, a decorat in secret peste 300 de persoane care l-au ajutat sa anexeze PENINSULA UCRAINEANA CRIMEEA.

PUTIN i-a decorat pe toti acestia pentru extraordinara activitate intrperinsa pentru anexarea PENINSULEI CRIMEEA de la Ucraina. Vestea a fost pastrata secreta – ordinele executive ale lui Putin, enumerate cu sfintenie pe website-ul prezidential, sarind in mod misterios de la decretul 268 la 270.

Secretul care a inconjurat evenimentul de la Kremlin a fost necesar pentru ca Rusia nu a admis prezenta acestor cetateni rusi in tulburarile ce au precedat anexarea Crimeii, noteaza ziare.com. Publicatia Novaia Gazeta, citata de Atlantic Council scrie, intr-un amplu articol, ca voluntarii rusi din Crimeea sunt o grupare eterogena de veretani ai armatei, fosti puscariasi, membri ai unui grup de motociclisti, nationalisti si altii.

Citeste si: BARACK OBAMA l-a amenintat la telefon pe VLADIMIR PUTIN cu noi sanctiuni

Numele celor decorati in decretul 269 incep insa sa iasa la iveala si multi dintre acestia sunt importanti directori de presa, jurnalisti care au dat forma povestii Crimeii pe placul Kremlinului, voluntari, huligani, fosti condamnati.

 Citeste si: UCRAINA: VLADIMIR PUTIN a cerut Parlamentului sa ANULEZE autorizarea unei INTERVENTII MILITARE 

Novaia Gazeta, detinuta partial si de fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov, fostul loc de munca al jurnalistei ucise Anna Politkovskaia si publicatie cunoscuta pentru ca este critica la adresa Kremlinului, a dat de mai multi dintre cei decorate care au confirmat povestea.