Vladimir PUTIN a facut un gest impresionant pentru fosta lui profesoara de germana: Totul s-a intamplat foarte repede!

Presedintele rus Vladimir Putin a facut un gest impresionant pentru cea care i-a fost profesoara de limba germana. Putin i-a cumparat un apartament la Tel Aviv, iar dezvaluirea a fost facuta chiar de catre aceasta, intr-un interviu pentru site-ul israelian Ynet.

Dupa ce a intalnit-o intr-o calatorie in Israel, in 2005, Putin i-a oferit Minei Yuditskaia Berliner, in varsta de 93 de ani, un mic apartament, a marturisit fosta profesoara de germana pentru site-ul israelian.

“I-am spus ca tot ce mi-ar trebui este un apartament in apropiere de autogara centrala si de piata”, a declarat Mina Berliner, nascuta in Ucraina. “Totul s-a intamplat foarte repede. Cateva luni mai tarziu, au venit de la o firma de mutari in apartamentul meu, situat in cartierul Florentine, in sudul orasului Tel Aviv, si au facut tot ce era necesar pentru a muta totul in noul meu apartament”, a adaugat ea.

Vezi aici ce strategie a folosit Putin pentru a reusi alipirea Crimeei

Profesoara, care a emigrat in Israel in urma cu 40 de ani, si-l aminteste pe Putin ca pe un student “disciplinat si putin vorbaret”, care absenta de la unele cursuri pentru a participa la antrenamentele de lupta. Presedintele rus a fost un agent KGB la Dresda, in fosta Republica Democrata Germana, in anii ’80.

Contactat de Ynet, Biroul lui Vladimir Putin a confirmat ca Mina Berliner a fost profesoara presedintelui rus si ca ei s-au intalnit in Israel, insa nu a comentat cu privire la celelalte detalii din interviu.