VLADIMIR PUTIN A IMPLINIT 64 de ANI si a primit un CADOU INEDIT!

VLADIMIR PUTIN, presedintele Rusiei, a implinit vineri 64 de ani. De-a lungul anilor, VLADIMIR PUTIN a primit numeroase cadouri inedite, si nici anul acesta sustinatorii sai nu s-au lasat mai prejos. Jurnalistii de la un site pro-Kremlin s-au intrebat ce i-ar putea face cadou unui om care are deja totul si raspunsul pe care l-au gasit a fost o carte cu si despre el, informeaza The Guardian.

Cartea are 288 de pagini si cuprinde numeroase imagini cu VLADIMIR PUTIN sau sustinatori de-ai sai, care apar in diverse ipostaze, cum ar fi tinand scrisori cu textul “La multi ani, Vladimir!” sau avand tricouri cu chipul presedintelui. Viktor Levanov, editor al site-ului de stiri Gosidex si unul dintre cei care au contribuit la realizarea cartii a explicat ca ideea cartii este de a ilusta cum VLADIMIR PUTIN a devenit “un fenomen cultural la nivel mondial”.

Levanov, a mentionat ca nu a primit fonduri de la stat. Cartea va fi pusa in vanzare, iar profiturile vor merge la un centru pentru tigrii siberieni fondat de catre VLADIMIR PUTIN.

Sursa foto: ria