VLADIMIR PUTIN a marturisit public ca este “INDRAGOSTIT”

Presedintele rus VLADIMIR PUTIN, de obicei foarte discret in privinta vietii sale private, a surprins joi auditoriul prezent la conferinta sa de presa de sfarsit de an, marturisind ca este “INDRAGOSTIT”, potrivit Agerpres, care citeaza agentiile de presa ruse.

In aprilie 2013, VLADIMIR PUTIN a anuntat public ca a divortat de sotia sa, Liudmila, dupa 30 de ani de casatorie.

“Un prieten european, un mare lider, m-a intrebat odata daca sunt indragostit”, a inceput sa povesteasca liderul forte de la Kremlin, redand in continuare dialogul. “Esti indragostit?”. “Adica?”, l-am intrebat eu. “Adica iubesti pe cineva?”, a continuat el. I-am raspuns: “Da”. “Si tu esti iubit?”, m-a intrebat el. “Da”, i-am raspuns. “Slava Domnului”, a spus el si a dat peste cap un pahar mic de vodca, a povestit Putin, spre amuzamentul jurnalistilor prezenti.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN: Asistam la ridicarea de NOI “ZIDURI” in Europa

VLADIMIR PUTIN a mai declarat ca are relatii bune cu fosta sa sotie, ca se intalneste destul de des cu ea si cu cele doua fete ale lor, Maria (29 de ani), si Ecaterina (28 de ani), dar nu atat pe cat si-ar dori.

“Totul este in ordine, nu va faceti griji”, a spus presedintele rus in legatura cu viata sa personala.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN: CRIZA ECONOMICA din Rusia va dura cel mult DOI ANI

Liderul de la Kremlin vorbeste foarte rar despre viata sa familiala si sentimentala, subiectul fiind unul tabu pentru presa rusa. Cu toate acestea, unele ziare au scris ca fosta campioana olimpica la gimnastica artistica Alina Kabaeva, din toamna directoarea unui important grup media pro-Kremlin, ar fi iubita secreta a lui VLADIMIR PUTIN.

“In iubire sta, in general, tot sensul vietii, al existentei”, declara in noiembrie Vladimir Putin, intr-un discurs tinut la un congres al Societatii Geografice din Rusia.

Sursa foto: tumblr.com