Vladimir Putin divorteaza dupa 30 de ani de casnicie

Vladimir Putin (60 de ani), presedintele Federatie Ruse si sotia sa Liudmila Putina (55 de ani) au anuntat astazi ca urmeaza sa divorteze. Cei doi au facut publica aceasta informatie la un post de televiziune, relateaza agentia Reuters.

Vladimir si Liudmila Putin au anuntat, astazi, la un post de televiziune din Rusia ca urmeaza sa se separe, casnicia lor fiind incheiata. Vladimir si Ludmila erau casatoriti din anul 1983, si au doua fiice, Maria si Ekaterina.

Liudmila Putina  a stat mai tot timpul in umbra sotului ei, preferand sa evite lumina reflectoarelor. Singurele momente cand a fost prezenta, au fost atunci cand era vorba de cazurile prevazute in protocolul de stat.

Liudmila Putina a declarat pe marginea acestui anunt ca a fost o decizie luata impreuna cu sotul ei, Vladimir. “A fost o decizie a noastra, comuna. Ne despartim din cauza ca abia mai apucam sa ne vedem. A fost o despartire civilizata” s-a confesat Liudmila Putina jurnalistilor.

La randul sau, Vladimir Putin a recunoscut ca nu mai locuieste de ceva vreme in aceeasi casa cu sotia sa. Cuplul prezidential a fost vazut ultima oara intr-o aparitie publica pe 7 mai 2012, atunci cand Vladimir Putin a fost investit cu al treilea mandat de presedinte al Federatiei ruse.

Nu se stie daca Vladimir si Ludmila au divortat legal, iar Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al presedintelui Putin a declarat, la randul sau, ca nu stie nici el.

Se vehiculeaza faptul ca Vladimir Putin ar fi implicat intr-o relatie cu fosta gimnasta Alina Kabaeva, legatura dintre cei doi datand inca din anul 2004. Mai mult gurile rele spun ca Vladimir si concubina sa ar avea si un baietel impreuna.

La un moment dat, presa din Rusia si din Ucraina a dat drept foarte probabila despartirea dintre Vladimir Putin si Liudmila, presedintele Federatiei Ruse urmand sa se casatoreasca cu fosta sportiva, care a fost si deputat in Duma ruseasca de Stat.

Sursa foto: adevarul.ro