Vladimir Putin: Este imposibil de IZOLAT Rusia

Presedintele rus VLADIMIR PUTIN a subliniat sambata ca este “imposibil” de IZOLAT pe termen lung Rusia, a carei pozitie a apreciat-o ca fiind “corecta” in criza ucraineana, estimand ca occidentalii inteleg aceasta, relateaza France Presse.

“Eu cred ca a IZOLA o astfel de tara este o chestiune care are un caracter efemer. Aceasta e imposibil”, a spus PUTIN la intalnirea cu sefi ai unor agentii internationale de presa in cadrul Forumului economic international de la Sankt Petersburg (nord-vest).

Citeste si: VLADIMIR PUTIN: NU INTENTIONAM SA RECONSTRUIM URSS

Sanctiuni economice grave ar putea avea consecinte negative pentru toata lumea, a afirmat liderul rus. “Ar putea aduce economiile europeana, rusa si mondiala la astfel de turbulente, de care in mod clar nimeni nu este interesat”, a afirmat el.

“Deci faceti un sondaj de opinie in Europa si cred ca am motive sa cred ca pozitia noastra va avea si mai multi sustinatori”, a spus PUTIN.

Citeste si: PUTIN IL IRONIZEAZA PE OBAMA: CINE ESTE EL SA JUDECE?! DE CE NU SI-A GASIT UN LOC DE MUNCA LA VREO INSTANTA?

In alta ordine de idei, liderul de la Kremlin a calificat drept “inacceptabile” afirmatiile atribuite de presa britanica Printului Charles, care ar fi comparat politica lui PUTIN cu cea a lui Hitler intr-o convorbire privata.

“Nu am auzit aceasta expresie. Daca este asa, aceasta este evident inacceptabil. Cred ca el insusi isi da seama”, a spus Vladimir Putin, adaugand: “Acesta nu este un comportament regal”, scrie Agerpres.

Sursa foto: en.wikipedia.org