SOCANT: VLADIMIR PUTIN, GRAV BOLNAV! Cat mai are de trait liderul de la KREMLIN

 Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, ar fi grav bolnav, sustine jurnalistul american Richard Johnson, care citeaza surse din Belarus si Polonia, dar si surse personale.

Surse de presa din Polonia si Belarus sustin ca Vladimir Putin ar suferi de mai multe luni cancer la maduva spinarii, insa sursele lui Johnson spun ca liderul de la Kremlin se lupta cu un cancer la pancreas, una din cele mai periculoase forme de cancer, dupa cum sustine si Johnson, pe site-ul Page Six, citat de Evz.ro.

CITESTE SI: Vladimir Putin: Nu va ascund ca l-am ajutat pe Viktor Ianukovici sa se refugieze in Crimeea 

Ziaristul american sustine ca Vladimir Putin este tratat de un doctor care a lucrat in Germania de Est si pe care presedintele rus l-ar fi intalnit in urma cu cativa ani, pe vremea cand medicul era agent KGB. Medicul, in varsta de 84 de ani si al carui nume nu a fost divulgat, ar fi incercat numeroase tratamente, inclusiv injectiile cu steroizi, ceea ce ar explica, in opinia lui Johnson, conditia fizica pe care o arata Putin in ultima vreme.

Crispin Black, un veteran al armatei britanice specializat in chestiuni de terorism si spionaj, sustine ca tratamentul nu a dat roade, iar boala de care sufera liderul de la Kremlin ar fi revenit, de aceasta data fiind mult mai agresiva.

CITESTE SI: VLADIMIR PUTIN a propus POLONIEI sa imparta UCRAINA cu RUSIA! 

Anumite voci afirma ca Vladimir Putin ar avea numai trei ani de trait, iar acest lucru ar explica dorinta acestuia de a extinde granitele Rusiei.

Sursa foto: newscom.ua