VLADIMIR PUTIN, injurat de 10.000 de ultrasi ai rivalelor DINAMO KIEV si SAHTIOR DONETK / VIDEO

Galeriile echipelor DINAMO KIEVsi SAHTIOR DONETK au participat, inaintea SUPERCUPEI UCRAINEI, la un mars unde au scandat impotriva lui VLADIMIR PUTIN, presedintele Rusiei.

VLADIMIR PUTIN a fost injurat marti, la LVOV, oras in care s-a disputant SUPERCUPA UCRAINEI, castigate de Sahtior cu 2-0 in fata celor de la Dinamo KIEV, de ultrasii celor doua mari rivale, care au facut front comun la un miting. Astfel, 10.000 de oameni din galeriile lui DINAMO KIEV si SAHTIOR DONETK si-au unit fortele pentru prima data in istorie si au participat la un mars comun. Ultrasii si-au declarat sprijinul neconditionat fata de Ucraina si au scandat contra dusmanilor, principalul vizat fiind presedintele Rusiei, VLADIMIR PUTIN.

Citeste si: MIRCEA LUCESCU a castigat SUPERCUPA UCRAINEI

Marsul, numit MARS PENTRU UNITATE,  a avut loc in Lvov, oamenii adunandu-se in Piata Centrala si marsaluind prin oras cu pancarte si fumigene. Galeriile au scandat “Glorie tarii!” si “Bateti moscovitii””, precum si mai multe injurii la adresa lui Vladimir Putin.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: AERONAVA MALAEZIANA a fost DOBORATA de un ofiter RUS. VIDEO 

Din cauza zonei de conflict din estul Ucrainei, echipa din Donetk, Sahtior, pregatita de MIRCEA LUCESCU, va juca meciurile din campionat un orasul Lvov, se va antrena la Kiev, iar partidele din cupele europene este posibil sa le dispute la Bucuresti.

Sursa foto: ultrasworld.com

Sursa video: youtube