VLADIMIR PUTIN l-a DECORAT pe presedintele cecen RAMZAN KADIROV

Presedintele Federatiei Ruse, VLADIMIR PUTIN, l-a DECORAT cu Medalia de Onoare pe presedintele cecen RAMZAN KADIROV, anunta luni agentia Interfax. RAMZAN KADIROV a fost DECORAT pentru “realizari deosebite” si “multi ani de munca cinstita”.

Anuntul vine la o zi distanta dupa arestarea cecenului ZAUR DADAEV, care a recunoscut ca este implicat in ASASINAREA opozantului BORIS NEMTOV.

CITESTE SI: VLADIMIR PUTIN isi TAIE din SALARIU

RAMZAN KADIROV a afirmat duminica seara ca ZAUR DADAEV este “un barbat extrem de credincios” care a fost socat de caricaturile din revista CHARLIE HEBDO cu Profetul Mohammed.

“Toti cei care il cunosc pe ZAUR DADAEV confirma ca este extrem de credincios si ca a fost, ca toti musulmanii, socat de activitatile revistei CHARLIE HEBDO si de comentariile venite in sprijinul publicarii acelor caricaturi”, a scris RAMZAN KADIROV pe contul sau de Instagram.

CITESTE SI: Vladimir Putin anexeaza inca un teritoriu: A semnat acordul de alianta si integrare cu republica separatista Osetia de Sud

RAMZAN KADIROV a confirmat de asemenea ca ZAUR DADAEV, unul dintre cei cinci suspecti retinuti pentru ASASINAREA lui BORIS NEMTOV din data de 27 februarie, fusese membru al politiei cecene si fusese decorat pentru curaj.

Sursa foto: ria.ru