VLADIMIR PUTIN l-a felicitat pe KLAUS IOHANNIS pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Presedintele Federatiei Ruse, VLADIMIR PUTIN, i-a adresat felicitari lui KLAUS IOHANNIS cu prilejul alegerii in functia de presedinte al Romaniei, mentionand in mesaj dorinta de a confirma “interesul in dezvoltarea relatiilor ruso-romane constructive”.

Textul felicitarii lui VLADIMIR PUTIN catre KLAUS IOHANNIS a fost postat in aceste zile pe contul de Facebook al Ambasadei Rusiei la Bucuresti.

“Primiti, va rog, felicitarile mele cu prilejul alegerii dumneavoastra in functia de presedinte al Romaniei. As vrea sa confirm interesul in dezvoltarea relatiilor ruso-romane constructive, a cooperarii bilaterale reciproc avantajoase in domenii diferite. Va doresc sanatate, bunastare si succese in activitatea de stat”, se arata in mesaj.

Citeste si: Reactia RUSIEI dupa alegerea lui KLAUS IOHANNIS in functia de presedinte al ROMANIEI

Dupa alegerea lui KLAUS IOHANNIS in functia de presedinte al Romaniei, o declaratie a fost facuta, in 20 noiembrie, de purtatorul de cuvant al Ministerului rus de Externe, Aleksandr Lukasevici.

Rusia spera ca odata cu venirea noului presedinte al Romaniei, KLAUS IOHANNIS, relatiile bilaterale se vor “dezvolta, intrerupand pauza provocata de criticile la adresa Moscovei”, a declarat la acel moment Aleksandr Lukasevici.

Citeste si: GUVERNUL SUA L-A FELICITAT PE KLAUS IOHANNIS pentru ALEGEREA ca PRESEDINTE