VLADIMIR PUTIN nu exclude o noua candidatura la presedintia RUSIEI in 2018

PRESEDINTE RUS, VLADIMIR PUTIN, PARTICIPARE, SESIUNEA ANUALA, ADUNARE GENERALA, ONU, SEPTEMBRIE, NEW YORK, CONFIRMARE, SERGHEI LAVROV

Presedintele Vladimir Putin nu doreste sa ramana pe viata in fruntea Federatiei Ruse, dar nu exclude o noua candidatura la alegerile prezidentiale din 2018, ceea ce l-ar mentine la putere pana in 2024, potrivit unui interviu pe care l-a acordat agentiei TASS.

“Da, este posibil sa candidez. Nu stiu inca daca voi face aceasta sau nu”, a declarat Putin in interviul mentionat. Liderul de la Kremlin a adaugat ca, desi Constitutia i-ar permite sa candideze pentru un nou mandat, aceasta nu inseamna ca va lua o astfel de decizie. “Voi lua in considerare contextul general, sentimentul meu profund, dispozitia mea”, a afirmat el.

CITESTE SI: MIHAIL GORBACIOV: VLADIMIR PUTIN a inceput sa se creada DUMNEZEU sau cel putin adjunctul sau 

“Este cu adevarat necesar sa se reflecteze la aceasta acum? Anul 2014 nu a trecut inca si vorbiti deja de 2018!” a exclamat Vladimir Putin. El a subliniat in continuare ca nu intentioneaza sa ramane presedinte pe viata. “Nu, aceasta nu este bine pentru tara. Este rau si nu am nevoie de aceasta. Constitutia stabileste numarul mandatelor”, a precizat el.

CITESTE SI: VLADIMIR PUTIN: Rebelii prorusi din Ucraina isi procura SINGURI armament 

Sursa foto: bbc.co.uk