VLADIMIR PUTIN: Nu intentionam sa reconstruim URSS

Noi zvonuri legate de disparitia lui Vladimir Putin. Kremlinul pastreaza tacerea

Moscova nu intentioneaza sa restabileasca fosta UNIUNE SOVIETICA, dar sanctiunile occidentale nu pot izola Rusia pe scena globala, a declarat sambata presedintele rus, VLADIMIR PUTIN.

“Cred ca izolarea unei tari este o chestiune efemera. Acest lucru este imposibil. Sanctiunile economice vor avea efecte negative asupra noastra, pot afecta economia rusa, economia europeana si cea globala, nimeni nu doreste astfel de efecte”, afirma PUTIN.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN: AM PUTEA SA OPRIM FURNIZAREA DE GAZE CATRE UCRAINA

“Se incearca acreditarea ideii ca am avea intentia de a reconstrui imperiul, UNIUNEA SOVIETICA. Este absolut fals”, a declarat PUTIN la Sankt-Petersburg la intalnirea cu jurnalistii din mass media straina.

Totodata, VLADIMIR PUTIN a discutat cu reprezentantii presei mai multe subiecte de interes din aceste zile. Una din temele fierbinti a fost si cea legata de gazele pe care Rusia le furnizeaza Ucrainei. In acest sens, presedintele Federatiei Ruse a declarat ca tara sa ar putea sista furnizarea de GAZE catre Ucraina, in conditiile in care Kievul nu a mai platit din iunie 2013. In tot acest rastimp, Rusia a furnizat Ucrainei aproximativ 9,5 miliarde de metri cubi de gaze.

Citeste si: PUTIN IL IRONIZEAZA PE OBAMA: CINE ESTE EL SA JUDECE?! DE CE NU SI-A GASIT UN LOC DE MUNCA LA VREO INSTANTA?

“Nici macar in timpul Razboiului Rece furnizarea de gaze nu a fost oprita si nici nu vrem sa fim acuzati de banditism, insa nu ne putem oferi resursele gratis. Ucraina nu si-a platit datoria catre noi de aproape un an si sunt sanse ca furnizarea de GAZE catre ei sa fie sistata”, a declarat VLADIMIR PUTIN.

Sursa foto: antena3.ro