Vladimir PUTIN, raspuns HALUCINANT la provocarea Ice Bucket Challenge – VIDEO

Vladimir PUTIN, raspuns HALUCINANT la provocarea Ice Bucket Challenge - VIDEO

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a raspuns lui Vin Diesel la provocarea Ice Bucket Challenge. Vin Diesel l-a provocat zilele trecute pe presedintele rus, sa se alature campaniei “Ice Bucket Challenge”, iar Putin da de inteles ca ar accepta provocarea, dar are si cateva sugestii pentru a a face totul si mai antrenant.

Iata raspunsul lui Vladimir Putin lui Vin Diesel, potrivit bzi.ro.

“Iti multumesc, camarade Vin Diesel, pentru provocarea “Ice Bucket”. Parerea noastra despre cuvantul provocare este insa diferita. Am cateva sugestii de facut inainte de a accepta propunerea ta. In primul rand, nu este dificil sa-mi torn o galeata cu gheata pe cap. In vacante, cand aveam noua ani, mi-am eliminat toate extremitatile nervoase cu un cleste, asa ca nu mai simt frigul. In realitate nu mai simt nimic. Am putea, mai bine, sa inlocuim gheata cu o caldare cu tigri turbati? E doar o sugestie.

Citeste si: Provocarea ALS ICE BUCKET, acceptata de Adi Mutu. VIDEO

In plus, nu vreau sa fac asta pe o pajiste verde, cum fac toti. As prefera sa fiu dezbracat, pe o insula in flacari. In afara de pradatorii naturali, as prefera ca pe insula sa se afle si cativa mascati, care sa arunce in mine cu sageti otravite. As dori sa stiu daca muschii gatului sunt suficient de dezvoltati pentru a elimina sageata si a o arunca spre atacatori, pe care sa-i strapunga. Ah, ce dor imi este sa-mi folosesc muschii gatului!

Citeste si: SOC! Co-fondatorul campaniei ALS ICE BUCKET a murit inecat

O privire pe clipurile postate pe YouTube imi arata ca aceasta provocare este insotita de multe rasete si chitaieli. Vreau sa fie clar ca voi zambi o singura data, dupa ce voi smulge cu dintii inimile a cinci tigri. Nu va fi neaparat un zambet, ci un ranjet masculin, prin care imi voi arata caninii, pentru a-mi demonstra forta in fata tigrilor care vor supravietui. Presupun ca vor fi mai mult de cinci, pentru ca altfel nici macar nu voi transpira. Mirosul puternic al transpiratiei mele este ceva ce toata lumea ar trebui sa experimenteze macar o data in viata, desi, trebuie sa te avertizez, feromonii mei i-au facut pe unii sa-si piarda mintile intr-o clipa.

As dori, totodata, sa acopar galeata cu acid. Doar pentru distractie, intrucat imi place mirosul carnii mele arse. Il gasesc familiar si reconfortant. Cred ca un final potrivit ar fi cel in care m-as arunca in ocean, calare pe tigrii ramasi, unde m-as lupta cu o mica armata de rechini-roboti hibrizi. Daca voi supravietui, abia atunci voi accepta provocarea galetii cu gheata. In timp ce voi sfarama ultimul rechin robot cu mainile arse de acid care inca fumega si cu sangele tigrilor curgand pe barba, voi sta cu cate un picior pe fiecare tigru turbat imblanzit, care vor inota in ocean si voi urina lung si tare. Oare nu ar suna mai bine Provocarea Tigrilor – Rechinilor Roboti – Aruncatori de sageti otravite – Galeata cu gheata? As vrea sa pastrez cuvantul galeata in nume.

Citeste si: Radu Banciu a acceptat provocarea ALS ICE BUCKET. FOTO

Multumesc,

Putin

P.S. Ce inseamna ALS?”