Vladimir Putin renunță la funcția de președinte al Rusiei?

Anunț șocant despre motivul teribil din spatele acestei decizii

Vladimir Putin își pregătește deja plecarea de la Kremlin?  În Rusia sunt tot mai multe zvonuri care alimentează ipoteza că Putin vrea să renunțe la postul de președinte al țării.

Iar motivul care l-a determinat pe Vladimir Putin, în vârstă de 68 de ani, să ia în calcul această variantă este unul teribil. Mai mult, săptămâna trecută, parlamentarii din Duma de stat au depus o proiect legislativ conform căruia foștii președinți ai Rusiei să primească imunitate pe viață.

Celebrul politolog rus Valery Solovei a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor de la cotidianul britanic The Sun, că Vladimir Putin  ar putea suferi de maladia Parkinson, președintele Rusiei prezentând simptomele acestei boli necruțătoare la ultimele apariții publice.

Specialiștii care au studiat înregistrările cu ultimele apariții publice ale lui Putin au remarcat diferite gesturi ciudate făcute de președintele în exercițiu al Rusiei: picioarele sale păreau în mișcare constantă, părea să aibă dureri în timp ce strângea cotiera unui scaun, se observă cum își zvârcolea degetele in timp ce ținea un pix, sau modul ciudat în care apucă o ceașcă care ar fi conținut un cocktail de analgezice.

Valery Solovei mai spune că principalele persoane care l-au convins pe Putin să renunțe la funcția de președinte ar fi iubita sa actuală, frumoasa Alina Kabayeva, dar și fetele sale din mariajul anterior.

În replică, Kremlinul, prin vocea purtătorului de cuvânt Dmitry Peșkov neagă toate aceste zvonuri anunțând că starea de sănătate a lui Vladimir Putin este ireproșabilă.

Sursa foto: tass