VLADIMIR PUTIN: Rusia este gata sa COOPEREZE cu noul presedinte al SUA, indiferent cine va fi el

VLADIMIR PUTIN a declarat sambata ca Rusia este gata sa COOPEREZE cu Statele Unite ale Americii (SUA) indiferent de cine va fi noul presedinte american dupa alegerile din 2016, precizand ca cele doua tari au interese comune foarte importante si ca trebuie sa coopereze in legatura cu agenda internationala, relateaza Agerpres, care citeaza Tass si Reuters.

“Vom colabora cu orice sef de stat american pe care poporul american il va alege”, a declarat Putin intr-un interviu pentru televiziunea de stat. “Noi nu cooperam cu o persoana anume, noi cooperam cu tara, una dintre cele mai mari si mai influente din lume”, a spus VLADIMIR PUTIN.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN acuza SUA ca blocheaza anumiti lideri sa participe la parada de la MOSCOVA din mai

Reuters comenteaza ca VLADIMIR PUTIN, in interviul sau, pare sa-si atenueze retorica antiamericana dupa ce a fost deosebit de critic. Relatiile Moscovei cu Washingtonul si alte puteri occidentale au fost puternic afectate de conflictul din Ucraina.

“Suntem in dezacord in multe chestiuni de pe agenda internationala, dar exista in acelasi timp ceva care ne uneste, care ne determina sa cooperam”, a declarat VLADIMIR PUTIN.

Citeste si: VIDEO HILLARY CLINTON si-a anuntat, oficial, CANDIDATURA la prezidentialele din SUA

Sursa foto: telegraph.co.uk