Vladimir Putin și-a ascuns familia! Un renumit politolog rus a dezvăluit locația

Vladimir Putin și-a ascuns familia într-un buncăr anti-atomic aflat în zona Munților Altay din Siberia. Cel care a dezvăluit această informație este renumitul politolog rus Valery Solovei, informează jurnaliștii de la Daily Mail care au postat în ediția online un interviu cu profesorul din Moscova.

Vladimir Putin şi-a trimis familia într-un buncăr subteran din Siberia, conceput să reziste atacurilor nucleare, susţine profesorul rus. Adăpostul antiatomic ce conţine dotări de lux se află în Munţii Altai şi a fost construit pentru a fi folosit în cazul unui război nuclear, a mai afirmat Valery Solovei, conform sursei citate.

„La sfârşitul săptămânii, familia preşedintelui Putin a fost evacuată şi trimisă înr-un buncăr special pregătit în caz de război nuclear. Acest adăpost se află în regiunea muntoasă din Republica Altai. De fapt, nu este un buncăr, este un întreg oraş subteran, echipat cu dotări de ultimă generaţie”, a avertizat Valery Solovei. În zonă au fost observate mai multe instalaţii de ventilaţie în jurul adăpostului şi o linie de înaltă tensiune care este conectată la o staţie de 110 kilovaţi, care ar putea alimenta cu energie electrică un oraş de mici dimensiuni.

Valery Solovei a precizat și faptul că Vladimir Putin suferă din cauza unor probleme medicale care până acum au fost ascunde publicului din Rusia.

Politologul rus nu a precizat care dintre membrii familiei lui Putin au fost trimişi în buncăr, însă există informaţii potrivit cărora gimnasta Alina Kabaeva ar fi soţia secretă a liderului de la Kremlin.

Sursa foto: CNN