VLADIMIR PUTIN si Malaysia Airlines, legatura SURPRINZATOARE

Noi zvonuri legate de disparitia lui Vladimir Putin. Kremlinul pastreaza tacerea

Compania aeriana Malaysia Airlines, afectata in ultimele luni de doua tragedii legate de aeronavele sale, MH370 si MH17, are, SURPRINZATOR, o legatura cu Guvernul Rusiei si cu presedintele VLADIMIR PUTIN, scrie Mediafax, care citeaza site-ul www.ibtimes.com.

Potrivit sursei citate, agentia de PR a Kremlinului – Ketchum – este aceeasi pe care compania Malaysia Airlines a angajat-o pentru a-i oferi consiliere dupa disparitia zborului MH370, in luna martie a acestui an.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Doua avioane cu PRIMELE CADAVRE ale victimelor catastrofei aeriene au ajuns in Olanda

Pentru moment nu se cunoaste daca aceasta agentie, care are sedii pe sase continente, lucreaza in continuare cu compania din Malaysia. Un jurnalist de la Holmes Report, Arun Sundhaman, care se ocupa de industria PR, a scris pe Twitter ca Malaysia Airlines nu lucreaza cu Ketchum in ceea ce priveste tragedia din Ucraina, unde un avion al companiei – MH17 – s-a prabusit, cel mai probabil fiind doborat de o racheta sol-aer.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: DATELE CUTIEI NEGRE care a inregistrat conversatiile din cabina pilotilor sunt INTACTE

Site-ul www.ibtimes.com citeaza un articol aparut in luna martie in publicatia Daily Beast, in care se mentioneaza ca agentia Ketchum si-a inceput colaborarea cu Kremlinul in 2006, autoritatile rusesti platind in schimbul serviciilor de PR suma de 1,5 milioane de dolari pentru o perioada de sase luni, in 2013.