Vlăduța Lupău s-a infectat cu noul coronavirus! Anunțul făcut de artistă

Vlăduța Lupău a anunţat, joi pe pagina personală de Facebook, că s-a infectat cu noul coronavirus. Artista a dezvăluit că a făcut un test după a avut simptomele unei simple răceli de sezon, iar rezultatul a fost pozitiv.

„Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, că atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcâte a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa…

Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi stă în izolare. Cu siguranță întrebarea voastră la fel că și a mea este “De unde am contractat virusul?” … nu șțiu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezență la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național. Vă îndemn pe toți cei care credeți că̆ aveți simptome de răceală, să vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc să̆nătate multă tuturor și să ne vedem cu bine!”, a scris Vlăduța Lupău pe rețeaua de socializare.

Sursa foto: facebook