VOCEA ROMANIEI 10 OCTOMBRIE 2014. Editie spectaculoasa si concurenti pe masura

VOCEA ROMANIEI revine cu un nou episod spectaculos la Pro Tv, vineri 10 octombrie. Concurentii aspiranti al premiul cel mare vor impresiona din nou juriul prin talent si entuziasm.

Unul dintre concurenti este Alin Gheorghisan, personaj obisnuit cu lumea artistica. Pana in prezent Alin a performat pe plan actoricesc, avand pana in prezent mai multe colaborari printre care si cu indragitul Goerge Mihaita.

Chiar daca este licentiat in Drept, Alin nu s-a impacat deloc cu aceasta conditie si a apelat, in mai multe randuri, si la talentul sau muzical, colaborarile cu BUG Mafia si Ozana Barabancea fiind doar doua dintre cele mai cunoscute proiecte ale sale.

Ana Maria Georgescu a fost in lumina reflectoarelor inca din copilarie. Multi au crescut cu celebra piesa pe care o interpreta: “Ochii tai”.

La varsta de 14 ani demonstra intregii tari ca are voce, castigand locul intai la festivalul de muzica Mamaia 2001. De atunci lucrurile au
evoluat. A lansat 4 albume solo si 5 videoclipuri. intre timp a disparut din peisajul muzical romanesc si s-a dedicat studiilor si carierei in televiziune. intotdeauna s-a luptat sa ia cele mai bune decizii si sa urmeze calea corecta, iar venirea la Vocea Romaniei a fost un pas firesc.

Povestea lui Gelu Graur pare rupta dintr-un film de actiune. Are 34 de ani, a fost politist la brigada Antidrog iar acum lucreaza in Congo unde antreneaza fortele de ordine. Nu i-a fost usor sa ia decizia de a pleca sa lucreze in strainatate, mai ales ca a venit intr-un moment foarte dificil, fetita lui avand abia cateva luni. Fortat de presiunea care se punea pe el, amenintarile pe care le primea de la fosti condamnati pe care i-a arestat, el a decis sa plece pentru siguranta familiei sale. A venit la Vocea Romaniei indemnat de colegii sai din Congo si isi doreste sa ajunga cat mai departe in competitie.

Vladimir Pocorschi s-a nascut intr-o familie in care muzica nu a lipsit niciodata. Canta alaturi de tatal sau, Mihai Pocorschi, in trupa VH2 si a infiintat alaturi de un prieten o trupa de cover-uri cu o intrepretare moderna. S-a luptat mult pana ca tatal lui sa il accepte in VH2, deoarece nu voia ca lumea sa creada ca a ajuns acolo doar pentru ca este fiul sau. intotdeauna a trebuit sa munceasca de doua ori mai mult decat ceilalti pentru a dovedi ca isi merita locul, drept pentru care a invatat sa cante singur la chitara.

Gabriela Simandi este indragostita de jazz si de orice alt gen de muzica care ii da libertatea de a improviza si de a-si exprima creativitatea. Canta la pian si compune muzica. A invatat sa iubeasca muzica de la tatal sau care canta in tinerete in formatia Solaris. Tatal ei a murit, iar ea este determinata sa cante in continuare pentru el, sa rupa tacerea, sperand ca intr-o buna zi ii va auzi din nou vocea spunandu-i “esti in registrul potrivit”.

Tiberiu Albu nu a luat nici o lectie de muzica in viata lui, talentul sau fiind nativ si cultivat prin munca si determinare. Tatal sau a fost primul care a observat ca are talent muzical, ceea ce i-a dat lui Tiberiu incredere in propriile forte. Canta la chitara si iubeste sa interpreteze melodii rock, blues sau fusion. in ultimul timp a inceput sa cocheteze si cu ideea de a compune muzica. Se descrie ca fiind in “lumea lui”, usor introvertit, insa in momentul in care paseste pe scena se creeaza o explozie de energie.