VOCEA ROMANIEI 2013: Asta seara aflam semifinalistii!

Vocea Romaniei continua sambata, 14 decembrie, cu a treia reprezentatie Live a sezonului! Ca si in editia trecuta, publicul va decide cine merge mai departe dintre cei 16 concurenti care vor incerca sa impresioneze intreaga audienta.

Lucrurile sunt simple in regulile megashowului “Vocea Romaniei”, mult mai grele in evolutiile de pe scena. Au ramas in concurs cele mai bune 16 voci, in viziunea antrenorilor.

Horia Brenciu “va defila” in aceasta seara cu Ana-Maria Mirica, Denisa Mosincat, Georgia Dascalu si Mihai Chitu.

Pentru Smiley vor face spectacol total Adrian Nour, Stella Anita,  Claudia Iuga si Iolanda Moldoveanu.

Moga vrea sa dea, in sfarsit, lovitura cu 4 voci pe care le considera greu de batut: Sanziana Nicolae, Felix Burdusa, Andi Grasu si Jovana Milovanovic.

Dupa ce l-a eliminat pe unul dintre cei mai simpatici concurenti ai actualei editii, Aurel Niamtu, Loredana Groza si-a stabilit careul de asi prin intermediul caruia ataca semifinalele. Florin Mandru, Alina Dorobantu, Muneer si Marius Marin vor incerca sa cucereasca inimile romanilor care se vor afla in fata televizoarelor.

Ca si in sezonul trecut, telespectatorii isi vor vota preferatii, iar vocea care aduna cele mai multe voturi din fiecare echipa va trece automat in etapa urmatoare. Din cele trei voci ramase, Moga, Loredana, Smiley si Brenciu vor trebui sa aleaga doar una cu care sa continue.

Sursa foto: stirileprotv.ro