VOCEA ROMANIEI 2013: Cea de-a doua Gala Live a acestui sezon

Sambata, 7 decembrie, de la 20:30, la Pro Tv, magia continua la Vocea Romaniei in cel de-al doilea show live al sezonului, cand telespectatorii vor avea din nou ocazia sa isi sustina favoritii in cursa pentru titlul suprem si marele premiu de 100.000 de euro.

Concurenti “antrenati” pentru spectacol, piese alese pe spranceana, invitati speciali si surprize pe cinste, de toate vor avea parte cei care vor fi cu ochii pe Vocea Romaniei.

Daca in show-ul din 1 Decembrie, antrenorul Moga a trecut in postura de entertainer alaturi de What’s Up, Shift si echipa DeMoga, cu care a cantat in premiera piesa “La multi ani”, in aceasta editie a emisiunii, Julie Mayaya, detinatoarea en-titre a trofeului, revine pe scena care a consacrat-o.

“De-abia astept show-ul de sambata, mi-a fost dor de platoul de la Vocea Romaniei. Am emotii, dar sunt emotii cu care sunt obisnuita, de fiecare data ma uit cu drag la emisiune. Sambata aceasta veti asculta in prima auditie noua mea piesa, iar alaturi de mine va fi Zaza Band, trupa care ma acompaniaza de obicei si cu care cant la Serviciul Roman de Comedie”, a declarat cantareata.

Sursa foto: vocearomaniei.protv.ro