VOCEA ROMANIEI 2013: Ultimele confruntari si “cantecul decisiv”

Ultima serie de concurenti se confrunta in duet pe scena la “Vocea Romaniei”, sambata seara, iar apoi acestia se vor intrece in etapa “cantecului decisiv”, totul pentru a prinde un loc in show-urile live.

Loredana, Moga, Smiley si Brenciu vor surprinde din nou publicul cu ultimele dueluri muzicale din echipele lor in “combinatii letale”, vorba lui Horia. Voci puternice se vor lupta de la egal la egal cu timbre calde, stiluri diferite se vor mula pe piese alese “pe spranceana” de antrenori, iar rezultatul va fi un spectacol pe cinste, din care nu vor lipsi controversele de tot felul, informeaza vocearomaniei.protv.ro.

Antrenorii vor fi din nou cu urechile ciulite si la concurentii din celelalte echipe, gata sa “fure” voci cu potential. Pana acum, Smiley are la activ doi concurenti “furati”, pe Adrian Nour si Bogdan Olaru, Brenciu se poate lauda cu cea mai recenta “achizitie” a sa, Andrei Hanghiuc, Lori l-a adus in echipa ei pe Razvan Pasca, iar Moga i-a adaugat la lista de elevi pe Elena Salaru si pe Gabriel Kisczuk.

Dupa confruntari, se da start-ul “cantecului decisiv”, etapa in care fiecare antrenor va alege doi concurenti din echipa sa, iar acestia vor interpreta din nou piesa de la auditiile pe nevazute. Doar una dintre cele doua voci va merge mai departe in lupta pentru marele titlu, potrivit sursei citata.

Sursa foto: stirileprotv.ro