VOCEA ROMANIEI 2013: Vezi care sunt cele 8 voci ce se vor duela in semifinale!

Au fost 16, dupa editia de aseara a mega show-ului “Vocea Romaniei”, au ramas doar 8: cate doua voci senzationale, in echipa fiecarui antrenor. Publicul telespectator a avut si de aceasta data un cuvant greu de spus.

Brenciu a intrat in “sferturi” cu Ana-Maria Mirica, Denisa Mosincat, Georgia Dascalu sau Mihai Chitu. Din echipa lui Horia, salvat de public a fost Mihai Chitu, iar vedeta a ales sa mearga mai departe cu  Ana-Maria Mirica.

Smiley s-a bazat pe reprezentatiile lui Adrian Nour, a Stellei Anita, a Claudiei Iuga si a Iolandei Moldoveanu. Lui Smiley nu i-a fost usor sa aleaga, dar publicul i-a mai usurat putin sarcina optand pentru Claudia Iuga, in timp ce Adrian Nour a fost ales de antrenorul lui sa-l reprezinte mai departe.

Loredana ii a intrat in lupta pentru semifinale  cu Florin Mandru, Alina Dorobantu, Muneer si Marius Marin. Artista a mizat in ceea ce priveste sansa pe care o au la marele titlu pe Muneer, in timp ce Marius Marin, supranumit “Gerard Butler”, a fost preferatul publicului.

Moga a iesit la atac  cu Sanziana Nicolae, Felix Burdusa, Andi Grasu si Jovana Milovanovic. Primul concurent favorit in voturile telespectatorilor a fost Sanziana Nicolae, iar salvata de catre antrenorul ei a fost Jovana Milovanovici.