Vocea Romaniei: A doua editie LIVE, vezi ce concurenti s-au calificat mai departe

VOCEA ROMANIEI, sezonul 3, a continuat, sambata seara, cu cea de-a doua editie LIVE. Au fost emotii mari pentru concurentii celor patru antrenori, iar la final, o parte au parasit competitia.

Si in aceasta editie LIVE a show-ului Vocea Romaniei am ascultat voci superbe si am vazut ce concurenti au talanetul de a face show. Va prezentam mai jos concurentii eliminati de Horia Brenciu, Loredana Groza, Marius Moga si Smiley in editia de aseara a concursului Vocea Romaniei, difuzat de Pro TV.

Echipa Brenciu

Primul salvat de voturile publicului a fost Mihai Chitu. Brenciu a decis ca Florin Ilinca si Arpi Torok sa paraseasca concursul. Georgia Dascalu a fost aleasa sa continue competitia.

Echipa Loredanei

Marius Marin a fost salvat de voturile telespectatorilor. Loredana a ales ca Kinga Farcas si Andrei Chermeleu sa plece acasa, iar Muneer sa mearga mai departe.

Echipa Smiley

Telespectatorii au decis ca Adrian Nour sa participe in continuare la Vocea Romaniei. George Secioreanu si Nicoleta ticala au fost desemnati sa paraseasca concursul, iar Smiley a ales-o pe Stella Anita pentru a continua competitia.

Echipa Moga

Voturile publicului au mers la Sanziana Nicolae. Moga a hotarat ca Elena Salaru si Angelo Simonica sa paraseasca scena de la Vocea Romaniei, iar Felix Burdusa sa continue.

Concurenti “antrenati” pentru spectacol, piese alese pe spranceana, invitati speciali si surprize pe cinste, de toate au avut parte cei care au stat cu ochii pe Vocea Romaniei, la ProTV. Daca in show-ul din 1 Decembrie, antrenorul Moga a trecut in postura de entertainer alaturi de What’s Up, Shift si echipa DeMoga, cu care a cantat in premiera piesa “La multi ani”, in aceasta editie a emisiunii, Julie Mayaya, detinatoarea en-titre a trofeului, a revenit pe scena care a consacrat-o.

Saptamana trecuta, jumatate dintre concurenti au trait pe propria piele emotiile primului show live la Vocea Romaniei. Spiritele s-au incins, tensiunea a razbatut dincolo de micile ecrane, iar momentele artistice au depasit orice asteptari.