Vocea României. Al patrulea antrenor este un superstar extrem de îndrăgit! Foto în articol

Vocea României. După plecarea Loredanei Groza și a lui Adi Despot din juriu, multe negocieri au avut loc pentru a înlocui lipsa celor doi artiști. Astfel, alături de Smiley și de Tudor Chirilă, care și-au păstrat locurile pe scaunele roșii ale emisiunii, cele două cântărețe care au semnat contractul cu cei de la Vocea României sunt Irina Rimes-informație deja știută- și Andra, informează Libertatea!

Andra va ocupa unul dintre scaunele celor patru jurați de la Vocea României! Conform celor de la Libertatea, cântăreața s-a aflat în tratative cu organizatorii emisiunii, iar în cele din urmă, aceasta ar fi acceptat oferta. Artista este obișnuită cu formatul emisiunii, dat fiind faptul că a mai participat, tot în poziția de antrenor, la Vocea României Junior. Totuși, decizia nu a fost una ușoară, având în vedere programul încărcat cu care se confruntă.

Citește și: CRISTI MITREA ÎL UMILEȘTE PE VICTOR SLAV: SĂRACUL, EL A PUPAT MAI MULTE P#&! DECÂT ORICINE!

Cântăreața este o familistă convinsă și acest lucru este știut, timpul petrecut cu soțul și cei doi copii fiind extrem de important pentru aceasta. Andra a avut momente în care a vorbit despre acest aspect, mărturisind că programul încărcat o împiedică uneori să se bucure de familia ei, atât cât și-ar dori. Se pare că oferta de jurat la Vocea României a fost una de nerefuzat însă, iar conform sursei menționate anterior, artista mai are doar de semnat contractul, care este oricum doar o formalitate.

Sursa foto: pro tv