Vocea Romaniei: Aurel Niamtu, jignit de actrita Nuami Dinescu!

Aurel Niamtu si-a facut o multime de dusmani dupa ce a castigat duelul de la Vocea Romaniei cu mult mai tanarul si mai cunoscutul concurent, Romeo Zaharia. Prietena cu Romeo, actrita Nuami Dinescu a scris un mesaj jignitor pe Facebook la adresa lui Aurel.

“Domnul ala (n.r. Aurel Niamtu) e un batran nesimtit, obraznic, lipsit de bunul simt pe care il au artistii in general –  are o voce comuna, piesa a fost aleasa special pentru el,  l-au ales pentru ca e batrin si e pata de culoare pentru show –  imi pare tare rau pentru ca te-ai necajit …tu ai o voce frumoasa si buna …din pacate ai fost net dezavantajat si pentru ca esti un baiat bun si cuminte. Hai ca m-am enervat! Mie mi-ar fi fost rusine sa fiu ales in detrimentul unui tanar talentat si cu perspective, ma opresc ca am numai rautati in gura..”, este textul incredibil scris de actrita pe pagina de Facebook a lui Romeo.

Nuami Dinescu

In fata camerelor de filmat, dupa duel, Romeo Zaharia nu intelegea de ce Loredana nu l-a ales: “Sunt suparat pentru ca dupa atatia ani de cantat, nu sunt un necunoscut, nu sunt un neica nimeni, am cantat in festivaluri, am luat locul doi la Mamaia, cant la teatrul Toma Caragiu… Dar nu cred ca s-a ales pe valoare vocala. Aurel nu este mai bun decat mine. Totusi eu am 36 de ani”.

Romeo Zaharia

Mai mult, conform lui Nico, artista alaturi de care canta pe scena Teatrului de Estrada din Ploiesti, Romeo ar fi vrut sa se arunce de la etaj, din cauza eliminarii de la “Vocea Romaniei”.

“Este dezamagit, a spus ca se arunca de la etaj. I-am spus, mai baiatule, cum sa te arunci? Sunt oameni care nu gasesc o rezolvare”, a spus Nico.

Surse foto: captura Pro Tv, cinemagia.ro