Vocea Romaniei: George Secioreanu, concurent in echipa lui Smiley, e cleptoman! Politia il cerceteaza pentru talharie

George Secioreanu, una dintre vocile in care Smiley isi pune mari sperante, e bolnav de cleptomanie. Din pacate, George a intrat in vizorul Politiei pentru talharie.

Secioreanu este acuzat ca ar fi furat telefonul unei persoane necunoscute intr-un club din Capitala.

“Victima a intrat in discutie cu el si apoi au plecat amandoi la baia din club. Acolo el (n.r. – George) i-a cerut telefonul sa sune pe cineva si nu a dorit sa il mai returneze. Pana la urma posesorul l-a luat inapoi. Victima a plecat din club si a fost urmarita de acelasi individ. Cand au ajuns pe bulevardul I.C. Bratianu i-a smuls telefonul din mana si dus a fost”, au declarat surse pentru ziarulring.ro.

Mai mult, timp de patru zile, dosarul de talharie a fost catalogat ca fiind unul cu “autor necunoscut”. In cele din urma, politistii l-au prins si l-au dus in fata instantei unde au prezentat fapta si au cerut arestarea preventiva a lui George timp de 29 de zile. Judecatorul a respins atunci retinerea.

“Acesta nu a fost singurul dosar. Mai tarziu pe numele lui s-a mai intocmit un dosar penal, tot pentru talharie, dar la o alta sectie”, au declarat aceleasi surse.

Prieteni din anturajul lui George au povestit despre o boala pe care aceasta ar avea-o, si anume cleptomania.

“El are boala asta de mult, ii e greu sa recunoasca, dar nu se poate abtine sa nu fure. A fost dat afara din caminul de la Conservator pentru ca a furat si de acolo. Are interdictie in Mojo, cafeneaua din Centrul Istoric unde se face karaoke, pentru ca nu-si platea consumatia si pleca pe furis”, a povestit o cunostinta de-a lui George.

Alt amic, coleg la “Vocea Romaniei”, a adaugat: “Pe langa datoriile pe care le avea la fosta iubita, care obisnuia sa-i achite si consumatia in oras, intr-o seara, la karaoke, i-a furat banii si telefonul, pe care am auzit ca i le-a inapoiat ulterior.

 Unui alt prieten, care l-a primit sa locuiasca in casa lui pentru ca nu-si permitea o chirie, i-a furat hainele, o geanta scumpa si o boxa, apoi a disparut. Toti stiam ca fura, dar ne așteptam sa nu o faca si cu prietenii”.

Smiley, antrenorul lui George de la “Vocea Romaniei”, a marturisit ca nu stie absolut nimic despre cazul concurentului din echipa sa. “Nu stiu, n-am auzit nimic. Pe mine nu m-a furat. De cine e vorba? De George? O sa il intreb… Pe mine ma intereseaza mai putin detaliile astea, ma intereseaza performanta si parcursul lor ca artisti”, a spus cantaretul.

Sursa foto: Captura Pro Tv