“Vocea Romaniei” nu mai colaboreaza cu Smiley. Stefan Stan pregateste un hit incendiar!

Stefan Stan nu mai pastreaza colaborarea cu antrenorul sau, Smiley, in echipa caruia a castigat primul sezon al emisiunii “Vocea Romaniei”.

Colaborarea dintre cei doi a incetat dupa ce Stefan Stan a semnat un contract cu o alta casa de productie, Acum, castigatorul primului sezon al show-ului “Vocea Romaniei” pregateste un nou hit, despre care spune ca suna demential.

“In momentul de fata nu mai colaborez cu Ha Ha Ha Production. Am lucrat cu Smiley, dar doar pentru albumul meu de debut “Povestea mea”. Eu sunt un artist al Universal Music Romania. Ei mi-au sugerat o colaborare cu Tommo Production, cei care au lansat-o pe Nicole Cherry. Am facut deja un prim single care suna demential. Este exact pe stilul meu, pe ce simt eu acum. Este de fapt despre viata personala a mea, a ta, a oricui. Singurul impediment e ca-i in limba engleza. Am incercat cu versuri in limba romana, dar nu a iesit cum trebuie. Va fi lansat la finele lunii octombrie sau inceputul lui noiembrie”, a declarat Stefan Stan pentru ziarulring.ro.