VOCEA RUSIEI a prevestit DECONSPIRAREA lui PONTA din 2012: Basescu a pregatit solutia-bomba!

Publicatia „Vocea Rusiei“ a scris, inca de la alegerile parlamentare din 2012, cand USL a obtinut o victorie incontestabila, despre posibilitatea ca Traian Basescu sa dezvaluie detalii din trecutul lui Victor Ponta, chiar inainte ca liderul PSD sa fie nominalizat premier, informeaza Adevarul.

„Aparent, echipa lui Traian Basescu a renuntat la lansarea campaniei de contestare a rezultatelor alegerilor, iar acuzatiile de frauda au fost timide, in ciuda declaratiilor razboinice ale presedintelui. Totodata, este improbabil ca cei de la ARD sa recunoasca rezultatul alegerilor si vor lasa deschisa optiunea unui atac ulterior pe acest subiect.

Ce ar mai putea sa faca Traian Basescu in conditiile unei victorii clare a USL? De fapt, in afara recunoasterii infrangerii, i-au ramas la dispozitie doar optiunile nucleare“, scria Vocea Rusiei, la scurt timp de la victoria USL in alegerile parlamentare. Jurnalistii au dezvaluit, pe surse, ca Traian Basescu pregatea inca de atunci un atac la adresa lui Victor Ponta, fara sa anticipeze insa momentul in care acesta ar fi fost declansat, scrie Adevarul.

CITESTE SI: BREAKING NEWS! Uite numele “CONSPIRATIV” al lui Victor Ponta in perioada 1997-2001 

„Presedintele poate incerca sa demonstreze, cu documente mai mult sau mai putin credibile, faptul ca Victor Ponta ar fi un agent acoperit din cadrul unui serviciu secret, facandu-l astfel incompatibil cu functia de premier“, scria publicatia. Jurnalistii de la “Vocea Rusiei” au invovcat si ipoteza potrivit careia presedintele Basescu ar putea beneficia de sprijinul unuia dintre sefii serviciilor secrete.

 

CITESTE SI: Ce risca BASESCU dupa dezvaluirile legate de Ponta

„Este foarte posibil ca aceasta optiune nucleara a presedintelui Basescu sa fi fost luata in calcul de strategii USL inca de la inceputul campaniei electorale si antidotul a fost pregatit din timp. Incepand de la publicarea interceptarilor telefonice pe linia Blejnar-Basescu, a devenit clar ca o parte din servicii l-a tradat pe Basescu si a inceput sa livreze marfa pentru USL“, avertiza „Vocea Rusiei“.

Sursa foto: adevarul.ro