Voicu (PNL): Sustinerea pentru IOHANNIS depaseste scorurile combinate ale partidelor care il sustin

Presedintele PNL Dolj, MIHAI VOICU, a afirmat, vineri, ca la nivelul judetului sustinerea din partea cetatenilor pentru KLAUS IOHANNIS, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, depaseste scorurile combinate ale partidelor care il sustin.

Potrivit lui VOICU, la mitingul electoral de la Craiova, prima actiune de acest fel din campania electorala a candidatului ACL, au participat si cateva mii de persoane care nu sunt membri ai niciunui partid din ACL.

Citeste si: PONTA, ATAC PLATIT LA IOHANNIS CU UN FURT! IATA DOVADA!

“Sustinerea pentru KLAUS IOHANNIS, in Dolj, depaseste scorurile combinate ale partidelor care il sustin. Este un lucru imbucurator si actiunile noastre de campanie electorala se indreapta in egala masura si catre militantii nostri, dar si catre alegatorii care simt si sunt constienti ca nu trebuie sa permita acapararea de catre PSD a intregii puteri politice, care simt si sunt constienti ca Victor Ponta la presedintie inseamna, printre altele, revenirea la practicile de pe vremea Guvernului Adrian Nastase, pe care le-au respins prin vot in 2004, inseamna protejarea unei intregi serii de personaje corupte, inseamna o politica ce ne indeparteaza de Europa”, a spus VOICU intr-o conferinta de presa.

Acesta a mai afirmat ca, la nivelul Doljului, PNL si PDL actioneaza unitar, fara niciun fel de neintelegere.

Citeste si: IOHANNIS: VICTOR PONTA VA PIERDE ALEGERILE PREZIDENTIALE. VA FI SCOS DIN POLITICA DE PROPRIUL PARTID

“Ca peste tot in tara, PNL si PDL, care si juridic au fuzionat, actioneaza unitar si in Dolj, nu exista niciun fel de neintelegere, niciun fel de retinere cu privire la procesul politic prin care am trecut si anume fuziunea intr-un singur mare partid de dreapta si actiunile noastre de campanie electorala se desfasoara in aceeasi logica”, a mai spus Voicu.