VOICULESCU a dat in JUDECATA mai multi jurnalisti, printre care si ROBERT TURCESCU

DAN VOICULESCU a inceput razboiul prin tribunale cu presa. Fondatorul Intact a dat in JUDECATA mai multi JURNALISTI, printre cei vizati numarandu-se DAN ANDRONIC si ROBERT TURCESCU, scrie DailyBusiness.ro.

DAN VOICULESCU a declarat, recent, ca va da in JUDECATA mai multi JURNALISTI de la publicatia Deutsche Welle, pentru un articol “urat si murdar” la adresa sa.

Citeste si: PE NUMELE PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU A FOST FACUTA O SESIZARE PENTRU SPALARE DE BANI

VOICULESCU s-a tinut de cuvant si a inregistrat luni, 28 iulie, prin casa de avocatura care il reprezinta, trei dosare la Tribunalul Bucuresti.

Un dosar vizeaza publicatia Deutsche Welle, portalul de stiri al radioteleviziunii din Germania, site care functioneaza si intr-o varianta de limba romana.

Cel de-al doilea dosar ii vizeaza pe JURNALISTII de la Evenimentul Zilei. Potrivit site-ului Tribunalului Bucuresti, paratii sunt Editura Evenimentul si Capital, DAN ANDRONIC (patronul companiei), Virgil Munteanu (administratorul societatii) si jurnalistii Ionel Stoica, Marian Pavalasc, Catalin Antohe.

Citeste si: DAN VOICULESCU, O NOUA VIZITA LA IPJ ILFOV

In cel de-al treilea dosar, DAN VOICULESCU il cheama la Tribunal pe jurnalistul ROBERT TURCESCU, de la B1 TV. Acesta a facut mai multe dezvaluiri in emisiunea sa, “Sub semnul intrebarii”.

Sursa foto: pressalert.ro