Voiculescu a venit la DNA cu fiica sa, in dosarul de santaj

DAN VOICULESCU are un nou termen in dosarul ICA - UPDATE

Dan Voiculescu si fiica sa, Camelia Voiculescu, s-au prezentat, joi dimineata, la sediul Departamentului National Anticoruptie (DNA), in dosarul de santaj. Dan si Camelia Voiculescu au venit la DNA pentru a semna procesul verbal de luare la cunostinta a invinuirilor din dosar.

Dan Voiculescu si fiica sa, Camelia Voiculescu, apar in dosarul de santaj in care este implicat directorul general de la Antena, Sorin Alexandrescu si administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei.

Fiica lui Dan Voiculescu este acuzata de complicitate la santaj impotriva administratorului RCS&RDS Ioan Bendei, iar directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este acuzat ca l-ar fi santajat pe administratorul RCS&RDS.

Sorin Alexandrescu este cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat de procurorii DNA ca l-ar fi santajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei sa semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV. Alexandrescu a fost arestat preventiv din 31 mai pana in 6 iunie, cand Tribunalul Bucuresti i-a inlocuit masura dispusa de Judecatoria Sectorului 1 cu interdictie de a parasi tara.

Foto: Antena 3